3D mallinnus

Loistotuote

3D-animaatio on tehokas työkalu, joka muuttaa tuotteesi dynaamiseksi ja visuaalisesti houkuttelevaksi esitykseksi. Se mahdollistaa tuotteesi yksityiskohtaisen ja realistisen esittelyn kaikista kulmista, tuoden esiin sen parhaat ominaisuudet ja toiminnot. 3D-animaatiot voivat myös havainnollistaa monimutkaisia prosesseja ja konsepteja, tehden niistä helpommin ymmärrettäviä asiakkaillesi. Tämä moderni markkinointikeino vangitsee katsojien huomion ja jättää pysyvän vaikutuksen, parantaen samalla brändisi näkyvyyttä ja kiinnostavuutta.

Miksi 3D-animaatio?

  • Selkeä viesti: Animaatio mahdollistaa monimutkaistenkin asioiden esittämisen yksinkertaisesti ja visuaalisesti miellyttävästi, mikä auttaa asiakkaita ymmärtämään tuotteen hyödyt nopeasti ja selkeästi.
  • Elävöittää mielikuvituksen: 3D-animaatio antaa tuotteellesi mahdollisuuden näyttää toimintansa ja erikoisominaisuutensa realistisesti ja dynaamisesti, mikä auttaa asiakkaita visualisoimaan tuotteen käytön heidän omassa elämässään.
  • Räätälöitävyys: Voimme muokata jokaisen videon yksityiskohdan täsmälleen sellaiseksi kuin haluat, mikä takaa, että lopputulos vastaa täydellisesti brändisi ilmettä ja viestintätavoitteita.

Hinnoittelu ja prosessi

1.Tuotteen 3D-mallinnus

100-200€

3D-mallinnus on tuotteen siirtäminen digitaaliseen muotoon.

Jos 3D-malli on jo olemassa, pystymme käyttämään sitä.

Before After

2. 3D-mallin käyttö

Kun olemme valmistelleet 3D-mallin, ryhdymme laatimaan videolle käsikirjoitusta, valikoimaan sopivaa musiikkia ja luomaan räätälöityä animaatiota tuotteenne yksilöllisiä tarpeita varten.

Videotuotannon hinnat

1-15s 500€

1-15s video on brändiin tyylitelty (logo, värit ja fontit mukaan lukien), joka sopii erinomaisesti sosiaalisen median kampanjoihin tai tuotteen käynnistyksiin.

15-30s 900€

15-30s videossa voidaan esittää tuotteen kaikki ominaisuudet ja edut, sekä näyttää tuotteen käyttö erilaisissa tilanteissa tai ympäristöissä.

30-60s  1300

30- 60s videossa voidaan esittää laajempi kuvaus tuotteen käytöstä, sen toiminnasta eri ympäristöissä ja siitä, miten se voi parantaa käyttäjän elämää.

Pystymme käyttämään 3D-mallia myös interaktiiviseen tuote-esittelyyn suoraan verkkosivuilla.

Interaktiivinen 3D-malli on teknisesti edistyksellinen esitystapa, joka muuttaa tapaa, jolla ihmiset kokevat tuotteet tai kohteet netissä. Käyttäjät voivat itse ohjata näkymää – he voivat pyörittää mallia, zoomata lähemmäksi tai siirtyä kauemmas, ja jopa tarkastella eri variaatioita tai osia klikkaamalla.

Esimerkiksi verkkokaupassa asiakas voi tutkia tuotetta monesta eri kulmasta, nähdä sen yksityiskohdat ja saada paremman käsityksen sen koosta, muodosta ja toiminnallisuudesta. Tämä voi lisätä luottamusta ostoksen suhteen, sillä asiakas saa kattavan kuvan tuotteesta ennen ostopäätöstä.

Tuotteiden 3D mallinnus

Referenssejä

Oletko valmis esittelemään tuotteesi maailmalle?