3D mallinnus
Nocco tölkki

Uuden Nocco-juoman maku: esimerkkityö animaationa

3D-animaatio on monipuolinen ja tehokas työkalu, joka mahdollistaa monimutkaisten ja visuaalisesti houkuttelevien kuvausten luomisen. 3D-animaatio, joka keskittyy Nocco-tölkkiin sekä sen makuun liittyviin mansikoihin ja raparpereihin. Tämä animaatio on suunniteltu markkinointitarkoituksiin, korostaen tuotteen raikkautta ja makua.

Vaaka versio esimerkiksi youtubeen.

Pysty versio sopii erityisesti tiktokkiin ja instagram reelseihin.

Työn vaiheet

Vaihe 1

Ensimmäisessä vaiheessa loimme konseptin. Tavoitteenamme oli luoda houkutteleva ja visuaalisesti miellyttävä animaatio, joka korostaa Nocco-tölkkiä ja sen makuprofiilia. Koska kyseessä oli mansikka-raparperi-maku, päätimme käyttää animaatiossa runsaasti mansikoita ja raparpereja.

Vaihe 2

Seuraavaksi mallinsimme tölkin, mikä oli muotojensa ansiosta helppoa. Internetistä löytyi valmiiksi mallinnettu mansikka, joten käytimme sitä. Raparperin harvinaisuuden vuoksi jouduimme kuitenkin mallintamaan sen itse.

Vaihe 3

Videosta on tehty kaksi eri versiota, jotka sopivat sekä vaaka- että pystysuuntaisille näytöille.

Video ei ollut kovin monimutkainen ympäristön kannalta, joten renderöinti oli nopeaa.

Lopputulos

Valmis 3D-animaatio Nocco-tölkistä, mansikoiden ja raparpereiden avulla onnistui erinomaisesti tuomaan esiin tuotteen raikkauden ja makujen monipuolisuuden. Animaatio toimii tehokkaana markkinointivälineenä ja herättää katsojan mielenkiinnon tuotetta kohtaan.

Tarvitsetko animaation sinun tuotteellesi?