3D mallinnus

Tekoälyä hyödyntävä työkalu tekstuurien luontiin

3D-visualisointi on yhä tärkeämpi osa nykypäivän rakennusprojekteja ja asuntojen myyntiä. Sen avulla voidaan esitellä taloja ja asuntoja upeina, realistisina kuvina, jotka auttavat asiakkaita hahmottamaan tilojen ulkonäköä ja tunnelmaa ennen kuin ne ovat edes rakenteilla. Loistopixeli on yritys, joka on erikoistunut juuri tähän – me luomme 3D-visualisointeja, jotka tekevät vaikutuksen asiakkaisiin ja tehostavat myyntiä. Mutta miten voimme varmistaa, että työmme on paitsi kaunista, myös kustannustehokasta? Vastaus löytyy tekoälyn avulla: esittelemme sinulle Poly-työkalun.

Mikä on Poly?

Poly on tekoälyn avulla toimiva työkalu, jonka avulla voit nopeasti luoda räätälöityjä tekstuureja. Voit antaa ohjeita työkalulle teksti- tai kuvamuodossa, ja se luo halutun tekstuurin vain muutamassa sekunnissa. Poly sopii erinomaisesti käytettäväksi 3D-sovelluksissa, kuten 3D-mallinnuksessa, hahmosuunnittelussa, arkkitehtuurivisualisoinnissa (tai ”Arch Viz”), pelinkehityksessä, AR/VR-maailmojen rakentamisessa ja paljon muussa.

Poly-työkalun hyödyt Loistopixelin asiakkaille

Nopeus ja tehokkuus: Poly-työkalun avulla voimme luoda korkealaatuisia tekstuurikarttoja nopeasti ja vaivattomasti, mikä tehostaa 3D-visualisointiprojektejamme ja mahdollistaa nopeammat toimitusajat asiakkaillemme.

Räätälöinti: Poly mahdollistaa tekstuurien täydellisen räätälöinnin asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaan. Voimme luoda juuri oikeanlaisen ulkoasun asuntojen ja talojen pinnoille, mikä lisää 3D-visualisointien realistisuutta ja auttaa asiakkaita hahmottamaan tilojen tunnelmaa paremmin.

Laadunvarmistus: 8K -laatu takaa, että 3D-visualisointimme ovat erittäin tarkkoja ja yksityiskohtaisia.